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Child Welfare Policy Manual

Questions & Answers

6.3C  ICWA

1. Question: Are state title IV-E agencies required to build electronic data exchanges
with federally recognized Indian tribes, tribal organizations, and tribal consortia to
comply with the Indian Child Welfare Act (ICWA) requirements of paragraph 1355.52(b)
(3)?

Answer: No. The regulations do not require a data exchange between CCWIS and federally
recognized Indian tribes, tribal organizations, and tribal consortia. However, section 1355.54
permits this optional data exchange. Optional data exchanges proposed by a title IV-E
agency and approved by ACF may quality for CCWIS cost allocation as described at section
1355.57.
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